HC Zalău – SCM Râmnicu Vâlcea, derby în amintirea vremurilor de altă dată

Tradiţia celor două cluburi, amintirea confruntărilor de odinioară şi, bineînţeles pasiunea suporterilor pentru sportul pe semicerc sunt ingredientele unuia dintre cele mai aşteptate dueluri din Liga Naţională, chiar dacă, obiectivele celor două echipe sunt astăzi total diferite. HC Zalău şi SCM Râmnicu Vâlcea se duelează duminică, 10 martie, începând cu ora 17:30, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, într-un joc din cadrul etapei cu numărul 18.

Vâlcencele, cu un lot mult mai valoros decât al Zalăului, ocupă locul cinci în Liga Naţională, cu 11 victorii, o remiză şi 5 înfrângeri, în timp ce zălăuancele lui Tadici se situează pe locul 12, cu patru victorii, două remize şi 11 înfrângeri. Suporterii formaţiei din Zăvoi şi-au anunţat deja prezenţa la jocul de duminică, iar clubul zălăuan speră ca iubitorii handbalului să umple tribunele sălii, aşa cum s-a întâmplat la ultimele partide.

Jocul de la Zalău va fi oficiat de o brigadă din Maramureş, formată din Claudiu Belean şi Ştefan Hendrea, iar observator din partea Federaţiei Române de Handbal a fost delegat băcăuanul Ioan Ciobanu.

Preţul unui bilet este de 10 lei, iar elevii vor avea acces gratuit în limita a 120 de locuri în sectorul B. Biletele vor fi puse în vânzare vineri, în intervalul orar 15 – 18 şi duminică, începând cu ora 15:30.

 

3 Thoughts to “HC Zalău – SCM Râmnicu Vâlcea, derby în amintirea vremurilor de altă dată”

  1. […] cu 11 victorii, o remiză şi 5 înfrângeri, în… Articolul HC Zalău – SCM Râmnivu Vâlcea, derby în amintirea vremurilor de altă dată apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Lucian

    Victorie ! Este la îndemînaHCZ în zi bună ! Doamne ajută !

  3. Grigore Pop

    Civîntul de ordine : victorie !!! Să speram ca cei 2 cu fluierul nu o să ne aplice , același tratament cu ordine , cum au mai procedat și altădată la Zalău , uneori jenant …!!!

Leave a Comment